Kurser/grupper

Wellness ophold i Kerala, Indien

mindfulness, yoga og ayurvedisk massage

Dato: 1-14 december 2018. 

 

Dette er en rejse for dig, som har brug for en pause fra den stressede hverdag. På denne rejse får du næring og velvære til både din krop og sjæl. Du får en oplevelse for livet.

Dette er en unik chance for at opleve det farverige og spændende Sydindien sammen med en lille tryg gruppe medrejsende. Du får afslapning, tropisk strand,

sundhed og ayurvedisk behandling og massage.

psykoterapi-frederiskbergEfter opholdet vil du opleve at du har fornyet energi, du vil føle en dyb afslapning,
gamle skavanker er blevet bedre og du har en velvære i kroppen.

Stedet vi rejser til hedder Kovalam Beach, Kerala i Sydindien. Her kan du få slappet fuldstændig af i en lille hyggelig indisk by. Der er en fantastisk strand omgivet af palmer, hvor bølgerne bruser døgnet rundt. Selve byen er bilfri og lydene du hører fra hotellet er tropiske fugle og til tider lidt indisk musik i det fjerne. Det er en fisker landsby og et afslappende sted for både de lokale, samt udenlandske og indiske turister. Du finder mange små gyder med butikker med billige indiske ting og på strandpromenaden en række fiske restauranter. Folk i byen er meget imødekommende og venlige og man kan opleve efter en uge, at føle sig hjemme.

Hotellet vi skal bo på hedder Hotel California, som er en del af den ayurvediske klinik Arya, hvor vi får daglige behandlinger og dyrker yoga. Hotellet er hyggeligt,
rent og velorganiseret.

Det har egen botanisk have med store palmetræer og ligger kun 2 min. fra
stranden. Restauranten på stedet er en autentisk ayurvedisk restaurant, hvor
maden tilberedes efter helt bestemte principper. Alt er økologisk og
vegetarisk. Her spiser vi 3 måltider om dagen. Maden støtter op om
behandlingerne og udrensningen af kroppen.

kurserEt af de centrale stress-reducerende elementer på rejsen, er den daglige ayurvediske (Panchakarma) behandling/massage på Aryas klinik. Her vil du modtage afslappende massage, olie massage, dampbad, udrensning og urtebehandlinger, der retter op på din krops ubalancer. Klinikken har eksisteret siden 1997 og ledes af Dr. Kiran Bhat. Du er i trygge kyndige hænder hos ham og de andre læger og behandlere, der arbejder på klinikken. Du får lagt en individuel behandlingsplan og bliver fulgt tæt af lægen. Du vil også tage urte og kosttilskud som del af behandlingen.

Den daglige yoga undervisning med en lokal yoga lærer styrker din krop og psyke under opholdet og er en vigtig støtte til din krop. Her underviser en af klinikkens egne yogalærer dig i klassisk Hatha yoga. Der indgår asanas, åndedrætsøvelser, meditation på begynder/let øvede plan.

Gruppen mødes to gange om dagen eller oftere efter behov til check ind,
meditation/mindfulness undervisning og fællesspisning. At rejse med en
gruppe giver mulighed for at møde nye venner, udveklse erfaring og dele
oplevelser under opholdet.

yoga og ayurvedisk massageAlle aktiviteter, samt behandlingen og kostrådene følges på frivillig basis og
efter dit behov og ønske. Men forhåbentlig har du lyst at deltage mest muligt.

Under hele opholdet er Pernille til rådighed. Hun fungerer som koordinator, oversætter, vejleder og kontaktperson mellem Arya, hotellet, lægerne og dig.

På rejsen til Indien følges vi ad fra Kastrup og sidder sammen på flyet. Gruppen mødes en gang før og en gang efter rejsen, så der er mulighed for at forberede sig på rejsen, lære hinanden at kende og samle op efter opholdet.

Udflugter kan arrangeres efter behov til Backwaters, templer, markeder, kirker, flotte strande, elefanter, byen Trivandrum, Vizhinjam eller andre steder.

Pernille Ianev, Cand. Psych
Er leder og mindfulness underviser under hele opholdet.

Hun er uddannet psykoterapeut og psykolog og har 25 års erfaring i arbejdet med
mennesker, grupperog mindfulness. Hun har desuden boet flere år i Indien,
kender Kovalam Beach og Arya klinik fra egen erfaring.

Flyrejsen/rejsen
Med Quatar Airways. Kun et stop inden Trivandrum. Fra Trivandrum er der kun
20 min. til Kovalam Beach.
Praktisk
Pris for 13 dage: 15.500  kr. (hvoraf ca. 7500 kr. er prisen for flybillet)
I sparer 1000 kr. hvis I vælger dobbeltværelse, dvs. 500 kr. per person.

Inkluderet i prisen er:

Flybillet
Transport til og fra Trivandrum lufthavn
3 måltider om dagen alle dage på hotellet
2 Behandlinger/massage per dag i 11 dage
Daglig yoga med Aryas yogalærer
Urtekosttilskud
Konsultationer med lægen
Alle overnatninger på Hotel California i enkeltværelse
2 møder om dagen med gruppen + Info møde inden rejsen og opfølgningsmøde efter hjemkomst
Pernille er til rådighed under hele opholdet

Ikke inkluderet i prisen er:

 • Visum til Indien
 • Rejseforsikring
 • Udflugter

Det er nødvendigt at have både visum til Indien og rejseforsikring ved sygdom.

Der er begrænset deltagerantal (max. 13 deltagere).
Når mindst 8 deltagere har indbetalt depositum, kan flybiletter bestilles. Dette gøres samlet og du vil få mere information om dette.

Betaling af depositum på 2500 kr. garanterer din plads i gruppen, er en bindende tilmelding og refunderes ikke.

Indbetaling på konto: Sydbank 8075-0166045

Hvis der ikke er nok deltagere til at rejsen kan gennemføres, får du selvfølgelig refunderet det, du har indbetalt.

Restbeløbet på 5500/6500 kr. skal indbetales senest 45 dage inden afrejse.

Hvis du afbestiller mere end 60 dage inden afrejse, mister du depositum. Hvis du afbestiller mellem 60 og 30 dage inden afrejse mister du 50% af prisen på rejsen. Ved afbestilling senere end 30 dage refunderes rejsens pris ikke, med mindre en anden kan tage din plads.
Eksempel på dagligt skema:

 • kl. 7 yoga
 • kl. 9.15 behandlinger
 • kl. 10.30 morgenmad
 • kl. 13 frokost
 • kl. 14 behandlinger
 • kl. 15-19 fritid
 • kl. 19 aftensmad
 • kl. 20 gruppe møde

Der er begrænset deltagerantal (max. 15 deltagere).
Det er vigtigt, at du betaler flyrejsen så tidligt som muligt af hensyn til priser (billigere jo tidligere) og af plads hensyn.

Betaling af depositum på 2500 kr. garanterer din plads i gruppen og er en bindende tilmelding.
Indbetaling på konto: Sydbank 8075-0166045
Hvis der ikke er nok deltagere til at rejsen kan gennemføres, får du selvfølgelig refunderet det, du har indbetalt.
Restbeløbet på 5500 kr. skal betales senest 45 dage inden afrejse. Du skal betale direkte til Comet Rejser for din flybillet.
Hvis du afbestiller mere end 60 dage inden afrejse, mister du depositum. Hvis du afbestiller mellem 60 og 30 dage inden afrejse mister du 50% af prisen. Ved afbestilling senere end 30 dage refunderes rejsens pris ikke, med mindre en anden kan tage din plads.

For bestilling og mere info, kontakt Pernille Ianev:
pernille.ianev@gmail.com
Telefon: 21472957
www.hypnosepsykoterapi.dk


Integreret hypnoterapi og psykoterapi

Uddannelse i

Integreret hypnoterapi og psykoterapi

 

Jeg tilbyder undervisning i psykologi og psykoterapi til psykoterapeuter og psykologer, som ønsker at fordybe og udvikle deres kompetencer indenfor kropsorienteret terapi, mindfulness, traumeterapi, hypnoterapi og følelsesforløsende terapi.

Datoer aftales når der er mindst 8 interesserede. Du kan skrives op ved at sende en e-mail til mig.
Hvis du er interesseret i at organisere et kursus, kan du kontakte mig.

Undervisningserfaring:
Jeg har undervist i psykoterapi og psykologi siden 1992 gennem min praksis i Boulder, Colorado, USA og i København. På Osho International, Indien. Røde Kors, Danmark, Københavns Universitet og Brunhilde Kvinderådgivning, København.
Siden 2009 har jeg uddannet psykoterapeuter på min egen uddannelse i Integreret Hypnoterapi i Norge. Uddannelsen er på 300 timer over 3 år. Jeg planlægger at flytte uddannelsen til Danmark i løbet af 2013.

Chok og traumebehandling, del 1 (2 dage)

Et traume opstår når et menneske er udsat for en ubærlig og overvældende situation. Det kan være et fysisk eller psykisk chok, som kan være svært at bearbejde og komme igennem. Symptomer på traumatisering kan være stress, angst, PTSD, depression, søvnproblemer, spiseforstyrrelser og fobier. Eller at klienten har svært ved at huske eller være til stede under terapien.

På kurset vil du lære hvordan du arbejder ressource orienteret med klienter og skaber muligheder for at klienten kan være mere til stede til bearbejde traumer og ubevidste følelser. Du vil lære hvordan du arbejder med kroppen og nervesystemet. Samt hvordan du arbejder kropsorienteret under en samtale med din klient.

Der vil være undervisning i kroppens reaktioner på traumer, også kaldet flugt, kamp og fastfrysning og hvordan du kan støtte klienten i at arbejde igennem disse reaktioner.

I traditionel terapi bearbejdes traumet ved at tale om det eller ved at lave katarsis. Traumeterapien er en mere nænsom og kropsorienteret terapiform, som tager højde for hvordan nervesystemet fungerer.

Kurset vil være en blanding af teori og praksis. Der vil være demonstrationer af arbejdet samt mulighed for dig at øve teknikkerne, så du både oplever terapeut og klientrollen.
Teknikkerne er inspireret af Peter Levine, Bessel Van Der Kolk og Babette Rothschild.


Chok og traumebehandling, del 2 (2 dage)

På del 2 arbejdes videre med emner fra Del 1. Desuden arbejdes med følgende nye teknikker: Du lærer at arbejde med klientens forskellige erfaringsniveauer, grænser, klientens naturlige bevægelser, interview teknikker, dissociation og sprogbrug under terapien.
På kurset vil du lære hvordan du håndterer klienter, som har svært ved at være til stede i terapien, enten fordi de har modstand eller fordi de er ukoncentrerede og urolige. Denne type klient kan være svær at arbejde med eller fastholde i terapien.

Du vil lære kropsorienterede metoder til at arbejde med klienter, som har været udsat for overgreb uden at klienten skal genopleve eller tale om minderne igen.
Der vil være undervisning i at arbejde med ressourcer, så klienten kan få mere styrke til at arbejde på det, som er traumatisk.
Vi vil arbejde med begrebet grænser og hvordan de påvirkes af traumer og chok.
Der vil være gennemgang af andre typiske traumereaktioner, som viser sig i terapien og redskaber til at arbejde med disse.

Kurset vil være en blanding af teori og praksis. Der vil være demonstrationer af arbejdet samt mulighed for dig at øve teknikkerne, så du både oplever terapeut og klientrollen.

For at deltage skal du have deltaget på del 1 eller have basal kendskab til hvordan nervesystemet fungerer og kropsorienteret terapi.


Håndtering af klientens følelser i klinisk praksis (2 dage)

Det kan være svært at vide, hvordan du skal forholde dig, når klienter går ind i følelser under terapien. Hvordan kan du bedst støtte din klient igennem dette?

En vigtig del af effektiv terapi er bearbejdning af følelser. Da mange af klientens følelser enten er ubevidste eller undertrykkes, kan det være svært for klienten, at komme i kontakt med.

På kurset vil du få redskaber og teknikker til nå ind til et dybere lag i din klient, så terapien kan bevæge sig på andre planer end det rationelle og intellektuelle.
Kurset vil lægge vægt på, at deltagerne oplever teknikkerne selv gennem øvelser i par eller grupper. Der vil også vises demonstrationer af teknikkerne.
Der vil være fokus på praksis af teknikker og metoder og lidt mindre på teori.

Teknikkerne er inspireret af gestaltterapi, indre barn, samtaleteknikker, kropsorienteret terapi og visualisering.

Pris per kursusdag: 1500 DKK
Depositum 1000 DKK Garanterer dig en plads
Indbetales på Sydbank 8075-0166045
Norge: Indbetales på Nordea 6011 15 17609
Det fulde beløb skal betales inden eller på første kursusdag.

Tidligere kursister udtaler sig

Alt var godt med dette kursus! Pernille er som en skattekiste, der øser og deler af sin klogskab og kundskab. Udmærket og nyttig balance mellem teori og øvelser. Pernille har en rigtig god måde at dele teori på.
(Camilla)

Pernille, du er for mig den ultimative kursusholder, dygtig, kundskabsrig, engagerende, direkte og tydelig. Tusind tak. Alt var godt ved dette kursus og jeg kan bruge det jeg har lært på mit arbejde allerede i morgen!
(Marit)

Som altid, Pernille er så tryg, vedholdende og legende, at det er en fryd at deltage på kurset. Meget godt gennemført og med masse faglig og menneskelig tyngde.
(Martin)

Kurserne jeg har deltaget i har været virkelig forbløffende! Jeg har aldrig oplevet et kursus, der er så lærerigt, praktisk orienteret og hvor jeg har udviklet mig selv så hurtigt! Jeg har aldrig mødt en så god lærer som Pernille. Hun leder gruppen på en imponerende, varm, klog og pædagogisk måde, hvor vi som studerende kan praktisere øvelserne, efter hun har givet os en god demonstration af teknikkerne. Der er ikke et eneste overflødigt sekund eller irrelevant information – men en 8-timers dag med intens læring, som alligevel føles som en leg.
(Vigdis)

Pernille er utrolig dyktig og behagelig. Veldig bra med den utdanningen og bakgrunnen du har. Føler at det gir mye ekstra til kurset. Jeg liker godt, at det er lagt opp med teori, demo og deretter øvelse. Gjør at det er lettere å lære og det er også tryggere med øvelse etter å ha sett demonstrasjon av teknikkene. Jeg synes dette kurset har vært kjempe bra! Jeg er veldig imponert over kompetensen til Pernille og de gode ferdighetene som pedagog.(Ellen)
Pernille, du er en fantastisk person å være på kurs med. Du er dyktig, en person jeg stoler på, morsom og har en fantastisk innlevelse og utstråling i arbeidet ditt. Takk for alt du har lært meg! Det var bra at vi hele tiden fikk prøve ut teorien i praksis. Det var også veldig lærerikt å få se på demoer. Du er veldig tydelig på det du gjennomgår.
(Jakob)

Utrolig interessant og lærerikt. Disse teknikkene, gjør at du kan komme til roten av klientenes problemer, slik at fortrængte følelser vil blir forløst. Pernille er en enestående kursleder som er omgjengelig og god til å lære fra seg. Selv om hun snakker dansk er hun er faktisk lett å forstå. Siden vi alle hadde mulighet til å være klient, terapeut og observatør opptil flere ganger, vil jeg si at jeg følte meg rimelig trygg da jeg skulle benytte meg av disse teknikkene på mine egne klienter. En annen ting er jo at man får arbeidet så mye med seg selv under et slikt kurs, noe som er alfa og omega når en skal arbeide som terapeut. Jeg var heldig å være klient med Pernille som terapeut, under en demonstrasjon for gruppen. Jeg fikk en del ting på plass etter dette, noe jeg er veldig takknemlig for. Jeg er så fornøyd! Så gled dere!!!
(Renate)


Enneagram gruppe

Bliv klog på hvilken type du er og forstå dig selv bedre.

Enneagrammet er et ældgammelt personlighedssystem, som består af 9 typer:

 • Perfektionist
 • Hjælper
 • Udretter
 • Romantiker
 • Iagttager
 • Skeptiker
 • Eventyrer
 • Frontkæmper
 • Fredselsker

Enneagrammet er et psykospirituelt system, som viser dig dine grundlæggende mønstre, forsvarsmekanismer og særlige evner. Vi alle har noget vi er bange for og noget vi stræber efter. Når du bliver mere klar over hvilke udfordringer og muligheder, der ligger i din type, kan du bruge enneagrammet til selvudvikling og til at forstå dig selv bedre.

Enneagram typerne opstår i barndommen og er barnets måde, at tilpasse sig sine omgivelser på. Afhængigt af det, vi oplever i barndommen vil vi udvikle personlighedstræk og måder at reagere på, som gør det nemmere at klare forskellige situationer.

I gruppen vil du finde ud af din type, lære grundtrækkene at kende og lære at genkende de 9 typer i de mennesker, du møder.
Gruppen er en blanding af teori, øvelser og ’sharing’.

Psykolog Pernille Ianev har beskæftiget sig med enneagrammet siden 1996 både professionelt og som en del af hendes egen selvudvikling.

Kurser og grupper hos Psykolog Pernille Ianev