Anbefalinger

Jeg har været vældig glad for terapien hos Pernille. Jeg havde i lang tid gået hos en anden psykolog, som hjalp mig et stykke ad vejen, men som manglede erfaring til at følge mit forløb “til dørs”.

Pernille har med sin mangeartede uddannelsesbaggrund mange tangenter at spille på og det var min tidligere psykolog, der anbefalede, at jeg forsøgte mig med en behandler, der ikke “kun” var uddannet i psykologi på universitetet.

Efter en voldsom oplevelse var jeg begyndt at lide af post traumatisk stres symptomer og havde svært ved at frigøre mig helt fra oplevelsen, der blev ved med at “poppe op til overfladen.”

Efter et kortere tid forløb hos Pernille, føltes min oplevelse normaliseret og jeg genfandt min indre ro. Jeg er overbevist om, at Pernillles store menneskelige indsigt og erfaring har været af uvurderlig betydning for mit forløb.

Hun er som behandler meget opmærksom på hele det menneske, der sidder foran hende: både kropssproget, åndedraget, ord, gråd, smil og stilheder bliver hos hende til værdifulde redskaber, der med tiden åbner vejen ind til problemets kerne. Jeg satte desuden stor pris på hendes humor og smil, der kunne finde lysglimt i de til tider absurde situationer og reaktioner, jeg oplevede.
Jeg kan varmt anbefale Pernille til andre, der måtte komme ud i situationer, hvor livet bliver lidt for overvældende.

Maria, Studerende, Filosofi


Hele min verden var styrtet sammen. Min kæreste droppede mig for en anden og hele processen var meget dramatisk. Samtidig mistede jeg min morfar, som stod mig meget nært. Jeg tudede konstant og kunne ikke stoppe. Min veninde anbefalede Pernille og jeg tog kontakt til hende og fik en tid. Jeg må indrømme at det var grænseoverskridende at skulle bede om hjælp.

Hun kunne igennem min første session hurtigt gennemskue hvad det var jeg skulle arbejde på. Hun hjalp mig til at sætte ord på de ting jeg følte og det var en lettelse. Jeg fik det hurtigt bedre og havde fået nogle værktøjer at arbejde med, når jeg får tilbagefald og dem anvendte jeg aktivt.
Men når man arbejder med en ting, er der som regel flere ting som følger med og det galdt også i min situation, for jeg havde nogle ting dybt begravet, som Pernille hjalp mig med at bearbejde.

Hun var god at snakke med og hun bebrejdede mig ikke og jeg behøvede ikke at tage hensyn til andre end mig selv. Jeg kunne være ærlig og hun var god til at sætte tingene i perspektiv. Jeg er nu færdig med terapien, mit sind er igen positivt og jeg er i stand til at arbejde med mine ting uden Pernilles hjælp. Men ved at hvis jeg har brug for hende er hun kun et opkald væk. Jeg kan varmt anbefale hende.

Susanne, Ingeniør


Pernille har stort kendskab til terapi og hun er en dygtig og rolig terapeut. Jeg kan godt lide, at hun altid svarer ærligt på mine spørgsmål og lytter til mig. Jeg føler mig mere rolig og i kontakt med mig selv nu. Jeg kan varmt anbefale hende.

Beth K, Lektor


 

Pernille er en meget følsom terapeut, som evner at støtte uden at dømme i terapien. Jeg kunne slappe af og gå dybt ind i mine problemer ved hendes hjælp. Jeg vil anbefale hende til alle dem, som ønsker at arbejde på det, som holder dem tilbage i livet.

Annie F, Lærer


Pernille kombinerer sin viden og evner indenfor psykologien med den hun er som person. Hun har hjulpet mig arbejde med mine problemstillinger og mine følelser. Jeg føler mig mere integreret som person og mere bevidst om mine følelser nu.

Dan W, Ejendomsmægler


Grunden til at jeg valgte Pernille som min terapeut var, at hun har stor erfaring både som psykoterapeut og psykolog. Som klient kan man mærke, at hun både har praktisk og teoretisk baggrund for den terapi, hun udfører. Man kan stole på hende og på de teknikker, hun bruger. Jeg har altid følt mig tryg i hendes hænder og godt behandlet af hende. Jeg har allerede fået det meget bedre, siden jeg startede i terapi hos hende og den depression, som jeg har haft i årevis, plager mig mindre nu.

Marie A, studerende


Jeg har altid været i stand til at slappe af sammen med Pernille. Hun fik mig til at føle, at det var OK at føle mine følelser. Hendes terapi virkede bedre for mig end andet jeg har prøvet.

Kate H, studerende


Pernille er tålmodig, varm og følsom. Hun lytter villigt til det, som jeg fortæller. Hun er en fleksibel og sjælden person, som altid giver gode råd. Hun er dygtig til sit arbejde og en man kan stole på, når man skal arbejde med sig selv. Hun har hjulpet mig som ingen anden terapeut.

Thomas M, Psykolog


I forbindelse med min skilsmisse efter et meget langt ægteskab fik jeg Pernille anbefalet af en kollega. Jeg har gået hos Pernille i et par år– mest intensivt i starten. Det har jeg fået rigtig meget ud af.

På baggrund af nogle tidligere terapierfaringer er det tydeligt at mærke, at Pernille har en stor og bred erfaring og arbejder meget professionelt. Ligegyldigt hvor forvirret jeg har været og hvor sort det hele så ud, når jeg mødte op, er jeg altid gået derfra med en større klarhed og med en tro på mig selv.

Hun har på bedste vis guidet mig til en dybere forståelse af, hvad der har gjort mig til den, jeg er. Hun har desuden bevidstgjort mig om mine følelsesmæssige reaktioner og tanker, så jeg har fået mulighed for at handle anderledes og mere hensigtsmæssigt til glæde for mig selv og andre. Uden hendes støtte var jeg ikke nået så langt, som jeg er i dag.

Udover at være dygtig og professionel er Pernille et meget nærværende, indfølende og kærligt menneske. Jeg har altid følt mig tryg og godt tilpas sammen med hende. Jeg kan varmt anbefale Pernille.’

Helle, IT-medarbejder


Jeg skulle bruge en psykolog og det var vigtigt for mig, at det var en, som kendte til min baggrund. Jeg er jo sydfra. Tænkte faktisk meget, spurgte min læge og undersøgte nettet. Der fandt jeg Pernille med den perfekte baggrund.

Har prøvet et par andre psykologer og havde ikke den store tillid til branchen. Derfor tog det lang til for hende at overbevise mig om at hun faktisk holder af sit arbejde og sine patienter.

Psykisk var jeg meget nede (dybt, nede i det sorte hul), havde 117 forskellige spørgsmål til hende og søgte mange løsninger og svar.
Oven i købet havde jeg alkohol problemer. Skulle drikke hver dag og alene (I dag drikker jeg kun lidt og kun når jeg er sammen med andre).
Mange gange var jeg ved at opgive terapien for jeg kunne ikke se hvor vi (jeg) er på vej hen.

En dag sagde hun du er klar til at stoppe. Nu er der gået et par måneder og jeg kan se at det var ikke spild af min tid og penge. Hun var/er hver eneste minut værd.

Mehdi, kontorfuldmægtig


Pernille har på en god måde guidet mig igennem en, mildest talt, turbolent tid i mit liv. Men det har også været en fornøjelse for mig.

Hun har den ro og rummelighed, jeg havde brug for, så jeg kunne samle stumperne af mig selv til et helt menneske igen. På intet tidspunkt i forløbet, har jeg følt mig presset til noget, men hendes vejledning og indsigt er stille og roligt blevet integreret i mit liv. Der vil jo altid være noget man skal arbejde videre med, og det føles nemmere nu, hvor jeg er blevet bedre til at sige fra. Jeg har fundet roen indeni igen.

Tina, studerende


Pernille udstrålede en ro og rummelighed, der skabte tryghed når jeg sad overfor hende, og jeg havde en klar fornemmelse af, at hun kunne bringe mig sikkert igennem møderne hos hende. Jeg gennemgik et terapiforløb med en kombination af samtale og hypnose, og det var en virkelig god måde at komme ind til benet af de problemer jeg tumlede med. Hvis jeg engang i fremtiden igen får behov for terapi vil jeg med sikkerhed henvende mig til Pernille. Jeg stoler på hende og ved at hendes professionelle og menneskelige indsigt er i top.

Lise, pædagog


Da jeg skulle vælge en terapeut til at hjælpe mig ud af min depression, var det vigtigt for mig, at finde en som ikke var fastlåst i en bestemt måde at gøre tingene. Derfor var jeg meget tryg ved det faktum, at Pernille både havde den klassiske uddannelse fra Danmark, samt en amerikansk i kognitiv terapi og en hypnoseuddannele. Det signalerede for mig, at hun ville være villig til at vælge den vej, som jeg fandt mest rigtig. Det viste sig også at holde fuldstændig stik.

Hun var rigtig godt til at give mig nogle konkrete værktøjer til at arbejde løbende med mig selv. Der var ikke noget med at processen gik i stå mellem besøgene. Tværtimod fik jeg hele tiden nye værktøjer, som jeg kunne arbejde med i det daglige. Det gjorde, at jeg hele tiden følte, vi kom fremad. Sommetider måske også lidt bagud, men overordnet altid fremad. Og jeg tror, at det som mand er ekstra vigtigt selv at få fornemmelsen af at kunne gøre noget.

Jeg ved ikke om, man kan sige at jeg blev “helbredt”, da selvudvikling forhåbentlig er noget, som skal vare hele livet. Men jeg kom i hvertilfælde fri af depressions kvælende greb, og fik nogle værktøjer som jeg bruger på næsten dagligt basis. Hvis jeg i dag er ked af noget, har det en konkret årsag, og skyldes ikke indre kaos. Pernille Ianev gjorde en stor forskel i mit liv, og jeg kan på det varmeste anbefale hende som partner i et terapiforløb.

Ole, 38 år, journalist


Jeg var klient i din praksis for mange år siden. Jeg har aldrig før eller siden benyttet så dygtig en psykolog. Siden jeg gik hos dig, har jeg deltaget i et forskningsprojekt, som jeg fik meget ud af. Jeg føler dette skal tilskrives din terapi. Du lagde med din behandling grundlag i mig for, at jeg kan acceptere mig selv og mit liv, tro på mig selv og sige min mening og aldrig at lade mig træde på af mig selv eller andre fremover. Jeg er glad for mit arbejde nu og søger nye udfordringer. Alt i alt har jeg fundet mine ressourcer frem. Og din terapi startede den positive proces. Af og til møder jeg mennesker og klienter i arbejdet, som har behov for en ordentlig terapi. I de tilfælde tillader jeg mig at henvise til dig. For du er et unikum som psykolog. Jeg ved det af erfaring.

Mikael, SOSU hjælper